UČITAVANJE

Type to search

uspesne zene Užice

Torte od pelena kao nesvakidašnji poklon

23.12.2021.
Deli

Potreba za kreativnim radom koji je naklonjen novorođenčadima i starijim bebama, rodila se tokom studija na Pedagoškom fakultetu. Svoju ideju u glavi prenela je u stvarnost u pravom trenutku a to je dok je bila trudna u isto vreme kada I njena drugarica. Iz želje da svojoj drugarici pokloni nešto kvalitetno, korisno, prakticno ali lepo, napravila je svoju prvu tortu od pelena I od tada počinje da ih pravi. Marija Đajić je mlada majka koja  svoje slobodno vreme koristi u kretivne svrhe.

 

Kada sam videla reakciju okoline na svoj poklon torta od pelena, pomislila sam da to mogu da ponudim ljudima, da pokušam da prodam taj svoj prozivod što sam I uradila. Ono što je važno jeste strast prema onome što radite, ovaj posao sam započela iz ljubavi i čistog zadovoljstva i smatram da je to ono neophodno da bi ste osnovali svoj posao, da taj posao volite I nema lepšeg osećaja nego kada usrećite druge ljude, kaže Marija Đajić

Torte od pelena kvlitetne su sadržine I I imaju u sebi pelene, ćebencad I mnoge druge dečje potrebštine poslednje generacije.

 

U ponudi imamo torte od pelena i poklon korpu. Torte od pelena mogu biti jednospratne koje sadrže 30 pelena, ćebence ili peškir, flšicu, cucle, portiklu, čarapice, plišanu igračku. Pokloni za devojčice i dečake može biti i univerzalan
da neke nijanse odgovaraju i devojčici i dečaku.

Mlada mama ističe da bez podrške svog supruga, ne bi mogla da istraje u ovom poslu. Torta od pelena je zasigurno nešto sto je lepo I korisno, a nedostaje nasem tržištu. Slike svojih torti, Marija objavljuje na instgram stranici mavibo_pokloni za bebe,  preko koje mozete naručiti svoj originalni poklon,  ukoliko u svom okruzenju očekujete da na svet dođe još jedan život.

Projekat “Uspešne žene” sufinansiran je od strane Grada Užica.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *