UČITAVANJE

Type to search

Covid Priboj

PRIBOJ: Vakcinacija bez zakazivanja

08.04.2021.
Deli

Od početka sprovođenja vakcinacije u Priboju Dom zdravlja je formirao dva vakcinalna punkta, za građane koji su se prijavili preko sistema E-uprave.

Na osnovu instrukcija Ministarstva zdravlja Republike Srbije, od srede, 7.aprila 2021.godine, formiran je i treći vakcinalni punkt, u ambulanti u Novom Priboju, za građane koji nisu zakazali termin za vakcinacija, koji mogu doći da se vakcinišu svakog dana u vremenu od 14 do 20 sati. U slučaju povećanog interesovanja radno vreme ovog vakcinalnog punkta biće produženo od 07 do 20 sati.

Da se ne bi stvarale gužve i da bi se izbeglo čekanje, građani mogu i rezervisati termin, kada žele da se vakcinišu putem brojeva telefona 033 /2452 577 i 033/ 2445 759. Termin za vakcinaciju se može rezervisati pre podne, u vremenu od 7 do 14 sati.

Takođe, formiran je i mobilni vakcinalni tim za imunizaciju seoskog stanovništva u terenskim abulantama Doma zdravlja, počev od 12. arpila, i to ponedeljkom u Sjeverinu, utorkom u Kratovu, sredom u Sastavcima i četvrtkom u Krajčinovićima.

Vakcinacija u terenskim ambulantama u pribojskim selima planirana je u naredne tri sedmice, u vremenu od 8 do 14 sati.

Trenutno planirane sedmične potrebe za opštinu Priboj iznose 750 doza vakcina, sa mogućnošću povećanja na osnovu planiranih aktivnosti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *