UČITAVANJE

Type to search

Društvo Užice

Na deset putnih pravaca u Staparima urađeno 2,4 km asfalta

03.09.2019.
Deli

Javno komunalno preduzeće Niskogradnja ternutno radi asfaltiranje puteva na četiri lokacije. Što se tiče seoskih područja rade u Karanu, Zlakusi i Staparima, a u gradu rade u Ulici Mališe Atanackovića. Uz to, rade i na izdizanju šahti u ulicama Nikole Pašića i Nemanjinoj nakon čega će užički Putevi te ulice asfaltirati.

Član Gradskog veća zadužen za rad mesnih zajednica Vladimir Sinđelić je prilikom današnjeg obilaska radova u Staparima u zaseoku Mojkovci gde se završava asfaltiranje kraka dugačkog 250 m naveo da je u proteklim nedeljama urađeno 10 putnih pravaca u ovoj mesnoj zajednici ukupne dužine 2,4 km. Vrednost tih radova koje su zajednički finansirali Grad i meštani je oko 10 miliona dinara

„Osim toga u Staparima je rekonstruisana i glavna saobraćajnica Jasike-Sinjevac i Stapari – Divljačka stena za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 9 miliona dinara. O trošku Grada sanirana je vodovodna trafo stanica koja je izgorela usled udara groma, ali i renovirana mesna kancelarija, tako da je od početka godine u Stapare investirano preko 20 miliona dinara“, navodi Sinđelić.

 

Izvor:Grad Užice

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *