UČITAVANJE

Type to search

Covid Društvo Srbija Zdravlje

SRBIJA: Od sutra će u Srbiji sve biti zatvoreno kao što je bio slučaj za vikend

16.03.2021.
Deli

Od sutra će u Srbiji sve biti zatvoreno kao što je bio slučaj za vikend.

Ovoga puta, zatvaranje važi i tokom radne nedelje, preciznije od sutra, uključujući i naredni vikend. To znači da osim prehrambenih prodavnica, apoteka i pumpi, gotovo ništa neće raditi.

Premijerka je rekla da se neće uvoditi policijski čas i apelovala je na maksimalnu disciplinu kako se ove mere ne bi produžile i od narednog ponedeljka.

„Od sutra do ponedeljka režim rada će biti kao za vikend. Od večeras se sve zatvara, a od ponedeljka ćemo videti. Nećemo uvoditi policijski čas, neće biti zabrane kretanja. Radiće prodavnice, apoteke, pumpe, sve što je neophodno za normalan život. Pokušavamo i dalje da nađemo balans između zaštite zdravstvenih rada, privrede i mentalnog zdravlja nacije. Svima nam je teško da živimo u ovako nenormalnim okolnostima već godinu dana. Trudićemo se da radimo na dodatnom testiranju na našim granicama, kako bismo i tu povećali kontrolu. A ono što je važno da kažem je da ćemo i danas razgovarati sa svima koji su u privredi posebno ugroženi merama“, rekla je Brnabić.

 

izvor: mondo.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *