UČITAVANJE

Type to search

Bajina Bašta

Fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte počeli pripreme za sledeću sezonu

14.07.2020.
Deli

Posle duže pauze i prekida prvenstva u Zapadno-moravskoj zoni, prvi tim fudbalskog kluba Sloga počeo je pripreme za novu sezonu.

-Zbog većih finansijskih problema, tim i ja morali smo prvo da ih rešimo pa tek onda da se maksimalno posvetimo pripremama, jer se, kao što znate, u viši rang bez para ne ide. Novac je osnova za fudbal a fudbal danas baš mnogo košta. Smatram da trenutno imamo jednu od najjačih fudbalskih škola u Zlatiborskom okrugu, siguran sam da nam mnogi na tome zavide, izjavljuje Predrag Živković, direktor FK Sloga.

Zapadno-moravska zona jedna je od jačih u Srbiji, a najveći konkurenti  Sloboda iz Užica i Budućnost iz Arilja otišli su u viši rang. Rad Sloge podržava i lokalna samouprava ali i sponzori a u nastavku takmičenja neophodna je i podrška publike.

-Ove godine borba mora biti do kraja.  Prošle godine Sloboda je bila mnogo jaka ali smo se ipak dobro držali, nismo dozvolili da nam izmaknu. Sve više i više publike dolazi da gleda Slogu koju bukvalno vraćamo iz „bunara“. Dovodimo je do tačke da ima ime i prezime u fudbalu. To nam je bio interes od početka i to smo i uspeli, dodaje direktor FK Sloga, Predrag Živković.

-Iako smo ostali bez 2 igraca, jos uvek imamo volju i uslove za nastavak. Pripreme cemo odrzavati u nasem gradu jer imamo dobre uslove, navodi Vladimir Jašić, trener FK Sloga.

Početak sledeće sezone planiran je krajem avgusta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *