UČITAVANJE

Type to search

Politika Prijepolje

Branislav Nedimović posetio prijepoljske naprednjake. Janjušević: Želimo da pobednimo, a da niko ne bude poražen

29.05.2020.
Deli

Nosilac liste Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ Branislav Nedimović posetio je Opštinski odbor SNS u Prijepolju. Nedimovića dočekali su koordinator naprednjaka za Zlatiborski, Moravički i Raški okrug Krsto Janjušević i Vladimir Babić, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izvorima i kandidat za presednika opštine Prijepolje kao i aktivisti ove partije.

Obraćajući se prisutnima, Nedimović je kazao da Srpska napredna stranka građanima  nudi ekonomski program Srbija 2020-2025, koja za krajnji cilj ima da zaposlenima donese prosečnu zaradu od 900 evra, dok bi penzije iznosile 440 evra. Država će, prema rečima Nedimovića i u narednom periodu pomagati poljoprivrednike u različitim oblastima.

 

Nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na lokalnim izborima i kandidat za presednika opštine Prijepolje, Vladimir Babić kazao je da je država stabilna i da nudi sve veće pogodnosti građanima. On je izrazio nadu da će ekonomskom boljitku Prijepolja doprineti dobra cena maline koja se očekuje u ovoj i narednim godinama.

Prvi čovek naprednjaka za Zapadnu Srbiju, Krsto Janjušević, kaže da Prijepolje ima neverovatan potencijal za ekonomski napredak koji čine pre svega sposobni i preduzimljivi ljudi koje mora da sluša buduća lokalna vlast.

– Moramo da napravimo atmosferu da je vlast tu zbog naroda a ne narod zbog vlasti. To je ono što je ključno. Ovo je mešovita sredina, i zagovornik sam širokih koalicija da bi imali širi zahvat za dobro Prijepolja. Želimo da pobedimo a da niko ne bude poražen. Želimo da na vrata lokalne samouprave dođu svi i da im ona budu širom otvorena – istakao je Janjušević.

 

Izvor i foto:ppmedia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *