UČITAVANJE

Type to search

Arilje Bajina Bašta Čajetina Društvo Nova Varoš Priboj Prijepolje Užice

Zapadna Srbija na Sajmu turizma

18.02.2020.
Deli

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija predstaviće ponudu ovog dela zemlje na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji počinje 20. i traje do 23. februara.

Na zajedničkom štandu turističku ponudu predstaviće 12 turističkih organizacija, članica TO regije zapadna Srbija (Zlatibor, Užice, Bajina Bašta, Čačak, Ivanjica, Dragačevo, Arilje, Požega, Kosjerić, Zlatar, Prijepolje, Sjenica).

Kao najatraktivniji turistički sadržaji zapadne Srbije i na ovom Sajmu biće promovisani Nušićijada koja se održava u Ivanjici i Čobanski dani u Kosjeriću. Svoje premijerno predstavljanje doživeće i kaubojski grad „El paso city“ na Zlatiboru.

Planirano je potpisivanje protokola o saradnji Turističke organizacije Užica i Turističke organizacije Novog Sada. Ponudu za predstojeću letnju turističku sezonu predstaviće i TO Zlatar, dok će užička TO predstaviti sadržaj budućeg Neolitskog naselja.

Promociju na ovogodišnjem 42. sajmu turizma u Beogradu imaće i tradicionalni proizvodi iz Arilja kao i Sabor trubača u Guči.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *