UČITAVANJE

Type to search

Društvo Politika Užice

Petković: Država će ulagati u Ponikve, znamo da smo uradili pravu stvar sa prenosom vlasništva

14.01.2020.
Deli

Ulaganje u infrastrukturu je jedina ispravna politika jedne države I to naš predsednik na čelu sa SNS-om odlično sprovodi, rekao je danas u prostorijama naprednjaka predsednik GrO te stranke u Užicu I gradonačelnik, Tihomir Petković. On je na današnjem obraćanju govorio o prenosu vlasništva Aerodroma Ponikve na državu I ulaganjima koja se očekuje narednih godina kako bi aerodrom bio u svojoj punoj funkciji.

Kako je naveo, država će u narednih nekoliko godina u aerodrom Ponikve uložiti između 10 i 20 miliona eura, što je dokaz da je urađena prava stvar sa prenosom vlasništva na državu.

Petković je dodao da je pre prenosa vlasništva Grad Užice za finansiranje Ponikava izdvajao 10 miliona dinara godišnje i da u njemu  radi 4-5 zaposlenih. Ovaj trošak ubuduće prelazi na Republiku, i u toku je osnivanje JP “Aerodromi Srbije” čiji će Ponikve  biti deo.

Predsednik užičkog odbora SNS-a naveo je da su za izbore uvek spremni  koji će najverovatnije biti krajem aprila.

„Nismo još razmišljali o kandidatima za najviše funkcije. To dogovaramo najpre u Gradskom odboru i sa Izvršnim odborom stranke. O kandidatima za funkcije se odlučuje na osnovu ozbiljnih analiza i istraživanja javnog mnjenja i niko od nas ne može da se ljuti da li smo, ili zašto nismo“ – zaključio je Petković.

 

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *