UČITAVANJE

Type to search

Društvo Prijepolje

Obeležen Dan opštine Prijepolje

08.07.2019.
Deli

Dan opštine Prijepolje 7. jul obeležen je svečanom sednicom Skupštine opštine. Dodeljena je 21nagrada i zahvalnica pojedincima i kolektivima. Prvi put je dodeljeno Javno priznanje „Počasni građanin“ i to nekadašnjem gradonačelniku Kenica, najstarije opštine grada Berna, Anriju Huberu.

Predsednik Opštine Dragoljub Zindović iskoristio je priliku da podseti na sve značajne investicije koje je opština realizovala u proteklom periodu i šta planira za ubuduće. Neke od značajnijih investicija istakao je most u Šarampovu, put Kolovrat – Seljašnica – Slano blato, vodovod Luke.

Kao i svake godine, najzaslužnijima su dodeljene nagrade povelje, a ove godine prvi put je dodeljeno Javno priznanje „Počasni građanin“ i to nekadašnjem gradonačelniku Kenica, najstarije opštine grada Berna, Anriju Huberu, za umetničko, političko i humanitarno delovanje, kojim je doprineo razvoju i afirmaciji opštine Prijepolje u zemlji i inostranstvu. I tokom ove posete Prijepolju, još jednom je pokazao svoju humanost: Predškolskoj ustanovi „Miša Cvijović“ uručio je donaciju vrednu 100 hiljada dinara.

 

 

Zapadne vesti

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *