UČITAVANJE

Type to search

Zabava

Najpoznatijem Jutjuberu ugasili instagram: Baka Prase ostaje bez 5.000 evra mesečno!

02.07.2019.
Deli

Bogdan Ilić (22), poznatiji kao Baka Prase, ostao je bez Instagram naloga! Najpopularnijeg srpskog jutubera na ovoj društvenoj mreži prijavili su njegovi “hejteri”, zbog čega je ostao bez značajne svote novca!

Sin sveštenika Nenada Ilića i jedan od najpoznatijih domaćih influensera mnogima bode oči svojom popularnošću, pa su rešili da mu napakoste. Nekolicina Bakinih “hejtera” prijavila je njegov Instagram nalog kao nepodoban, što su utvrdili i administratori ove aplikacije, pa mu je profil suspendovan.

Bogdana je ovo iznerviralo, što i ne čudi s obzirom na to da dobar deo svoje zarade ima upravo od ove društvene mreže. Baka Prase je na Instagramu imao više od 600.000 pratilaca! Prema nekim podacima, influenseri sa ovim brojem “folovera” mesečno zarade i do 5.000 evra. Ako uzmemo u obzir da svaki uticajniji instagramer za reklamu uzima minimum 500 evra, a da je Bogdan jedan od najpopularnijih kod nas, ova svota sasvim je realna.

Ilić se odmah oglasio na svom Jutjub kanalu i snimio video gde s knedlom u grlu objašnjava fanovima šta se dogodilo.

– Obrisali su mi Instagram, zašto, nemam pojma. Izgleda da je hakovan. Ne znam… I ono… Pokušavam da rešim, ali ne verujem da ću uspeti. Ako je nekome drago kad je drugi nesrećan, šta da kažem, žao mi je tih ljudi.  Obrisali su mi Instagram od 600.000 pratilaca. Samo što mi suze ne krenu – rekao je Ilić i dodao da ima rezervni profil.

Drugi Instagram nalog u rekordnom roku je sakupio preko 70.000 pratilaca, ali i on je ubrzo ugašen. Tada je Baka Prase snimio još jedan video i nije mogao da se suzdrži da ne zaplače.

 

 

Izvor, Novosti

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *