UČITAVANJE

Type to search

Užice

Evropski kup i državno prvenstvo u raftingu od 7. do 9. juna u Užicu

06.06.2024.
Deli

Grad Užice će po drugi put biti domaćin Evropskog kupa i državnog prvenstva u raftingu. Ovo veliko takmičenje uz učešće oko 15 ekipa održava se predstojećeg vikenda, od 7. do 9. juna, najavili su organizatori, uz poziv Užičanima da dođu i podrže takmičare i uživaju u slalomu i spustu iskusnih takmičara iz cele Evrope.

Prema rečima Slobodana Šiljkovića člana Gradskog veća učešće su potvrdile posade iz Italije, Ukrajine, Hrvatske, Crne Gore, Bugarske, Makedonije i Srbije.

“Veoma se radujemo što možemo da najavimo da će grad Užice po drugi put biti domaćin i suorganizator Evropskog kupa u raftingu. Nosilac svih aktivnosti je Sportski savez Užice i mi smo kao i prošle godine u potpunosti spremni da sve organizujemo prema pravilima i propisima za ovakva takmičenja. Pozvaću sve Užičane da uživaju u veštinama, koje će imati priliku da vide tokom spustova i slaloma učesnika. Biće to, siguran sam, još jedan razlog više da u narednim godinama u vreme održavanja manifestacije ovde imamo i sve više posetilaca sa strane”, naglasio je Šiljković.

 

 

IZVOR: UZICE.RS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *