UČITAVANJE

Type to search

Hronika Užice

Težak udes u Kremnima: auto sa snimateljem preticao svadbenu kolonu, pa podleteo pod kamion

17.09.2023.
Deli

Oko 8 sati na magistralnom putu Užice – Mokra Gora, u Vitasima u Kremnima, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Igor T. (28) iz Užica, a tri osobe su povređene.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su kamion bosanskih tablica i putnički automobil užičkih tablica u kome su bili povređeni i nastradalo lice. Vozač kamiona je nepovređen.

Na licu mesta mogao se videti crni gusti dim koji je nastao usled požara koji je izbio na kamionu i rasuto staklo po putu.

Prema prvim podacima iz istrage, do nesreće je došlo kada je putnički automobil u kome je bilo njih četvoro, kao snimateljska ekipa u svadbenoj koloni, najverovatnije preticao kolonu i podleteo pod kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Svadbena kolona se kretala iz pravca Užica ka Mokroj Gori. Od siline udara, kamion se zapalio.

U gašenju požara je učestvovalo oko 10 vatrogasaca sa pet vatrogasnih kola, koji su ubrzo lokalizovali i ugasili požar. Pomoć povređenim ukazivali su lekari iz dvoje kola hitne pomoći. Troje povređenih je u stabilnom stanju i nalaze se na opservaciji na hirurškom odeljenju u užičkoj bolnici.

Saobraćaj na ovoj deonici puta bio je u prekidu skoro tri sata.

Izvor i foto: Kurir / Z.G.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *