UČITAVANJE

Type to search

zlatibor

Završena letnja sezona na Gold Gondoli

29.08.2023.
Deli

Porukom „Gondolom do zvezda“ obeležen je završetak još jedne uspešne letnje sezone na zlatiborskoj gondoli uz zabavno veče i etno zvuke Rocher benda. Na najvišem vrhu Zlatibora posetioci su uživali u planinskoj muzičkoj magiji i nezaboravnoj atmosferi koja će ostati upamćena po romantičnom ambijentu, tradicionalnoj muzici, noćnoj vožnji, ukusnim zalogajima i najlepšem pogledu na zvezde.

Rocher etno bend je priredio nastup pun energije i emocija, a Gold gondola je organizovala prvi ovakav događaj na Torniku čime je još jednom pomerena granica u organizovanju manifestacija na Zlatiboru. Posetioci su ponovo bili pozitivno iznenađeni idejom i sadržajem koji je ulepšao njihov boravak na Zlatiboru.

“Večeras smo imali priliku da uživamo u nesvakidašnjem muzičkom programu na poslednjoj stanici gondole i ja verujem da će naši gosti poneti najlepše uspomene. Naša ideja je bila da posetiocima, pored noćne vožnje, pružimo dodatni sadržaj i uslugu koji će im ulepšati odmor na Zlatiboru. Članovi Muzičke Institucije Rocher su vrhunski akademski profesionalni muzičari od kojih većina svira u Simfonijskom orkestru RTS-a. Ponudili smo muziku benda koji važi za jedan od najboljih u regionu, a njihov repertoar čini etno i tradicionalna muzika Balkana koju izvode na klasičan način i na klasičnim instrumentima. Sigurna sam da se takva muzika ne može često čuti, naročito ne u ovakvom ambijentu kao kod nas na Torniku. Ovim događajem smo želeli da obeležimo uspešnu sezonu ne samo sa posetiocima, već i sa kolegama, predstavnicima medija i našim partnerima i prijateljima.”, rekla je direktorka JP „Gold gondola Zlatibor“ Bojana Božanić.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *