UČITAVANJE

Type to search

Užice

Održan otvoreni sastanak u okviru Javne rasprave o Nacrtu Plana razvoja

25.01.2023.
Deli

Otvoreni sastanak u okviru Javne rasprave o predlogu nacrta Plana razvoja grada Užica za period 2023-2030. godina, sa zainteresovanim građanima, udruženjima, organizacijama civilnog društva, privrednicima, predstavnicima medija održan je danas uz veoma konstruktivne predloge i sugestije ali i pojašnjenja od strane članova Koordinacionog tima.

Prema rečima zamenika gradonačelnice Užica Dragoljuba Stojadinovića današnjim otvorenim sastankom ušlo se u završnu fazu Javne rasprave ali i u završnu fazu izrade Plana razvoja.

“Plan razvoja grada Užica za period od 2023. do 2030.godine od posebnog je značaja za naš grad, kreiran u trenutku velikih svetskih izazova, ali i u trenutku kada veliki investicioni projekti podržani od strane Republike Srbije menjaju lice našeg grada. Ono što karakteriše ceo ovaj proces započet u maju prošle godine jeste veliko učešće pojedinaca, organizacija, privednika, ustanova, javnih preduzeća. Dragocena je i pomoć koju smo dobili Sekretarijata za javne politike Republike Srbije čiji konsultant je učestvovao u svim fazama izrade ovog strateškog dokumenta za dalji razvoj Užica. Iskreno se nadam da će posle razmatranja svih predloga i sugestija pristiglih tokom postupka Javne rasprave Plan razvoja biti usvojen od strane gradskih većnika, a nakon toga i odbornika”.

 

izvor: uzice.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *