UČITAVANJE

Type to search

Društvo Užice

UŽICE: 12,5 miliona dinara za finasiranje programa Udruženja osoba sa invaliditetom

14.01.2022.
Deli

U ovoj godini Udruženja osoba sa invaliditetom sa teritorije grada Užica moći će da računaju na 12,5 miliona dinara, koliko je budžetom opredeljeno za finansiranje njihovih programa. Konkurs je otvoren do 31. januara 2022. godine.

Ukupan iznos sredstava planiran za finansiranje/sufinansiranje programa udruženja u oblasti zaštite prava i unapređenja položaja osoba sa invaliditetom iz budžeta grada Užica u  2022. godini uvećan je u odnosu na prethodnu za 1,5 miliona i iznosi 12,5 miliona dinara. Na ovaj iznos moći će da računa 12 registrovanih udruženja čiji programi budu ispunili uslove konkursa.

Prema uslovima konkursa moguće je podneti prijavu u vrednosti od 600 hiljada dinara do 1,7 miliona dinara po programu, uz obavezu da korisnici sredstava programe realizuju do kraja ove godine.

Rok za podnošenje prijave na ovaj javni konkurs je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa – zaključno sa 31.01.2022.godine. Lista vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa, koju utvrđuje komisija, biće objavljena na zvaničnoj internet stranici www.uzice.rs i na oglasnoj tabli grada Užicau roku od 60 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava, dok će odluka o izboru programa kojima se dodeljuju sredstva biti objavljena u roku od pet dana od dana donošenja.

 

uzice.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *