UČITAVANJE

Type to search

Društvo Srbija uspesne zene Užice

Marija Đajić: “Torte od pelena pravim iz velike ljubavi i čistog zadovoljstva”.

04.01.2022.
Deli

“Kada sam videla reakciju okoline na  poklon koji sam napravila drugarici, tortu od pelena, pomislila sam da bih to mogla da ponudim ljudima, da pokušam da prodam taj svoj proizvod mušterijama, i to sam i uradila.  Moram da napomenem da je veoma važna strast prema onome što radite. Ja sam ovaj posao započela iz velike ljubavi i čistog zadovoljstva i smatram da je to ono što je neophodno kako biste pokrenuli sopstveni biznis.
I zaista, nema lepšeg osećaja od onoga kada znate da ste nekoga učinili srećnim.”

Torte od pelena kvlitetne su sadržine i  imaju u sebi pelene, ćebencad i mnoge druge dečje potrebštine poslednje generacije.


 “U ponudi imamo torte od pelena i poklon korpe. Totre mogu biti jednospratne, one sadrže 30 pelena. Sve torte su pravljene od Pampers active baby i Pampers Premium Care pelena. Npr ta jednospratna torta može sadržati ćebence, peškir, cucle, flašicu, portikle, čarapice, odeću, plišanu igračku.. sve po želji kupca. 
Dvospratne torte sadrže 45 pelena, trospratne 55, četvorospratne i petospratne od 70 do 100 pelena.
Poklon za devojčice i poklon za dečake može biti univerzalan poklon, to su neke nijanse koje odgovaraju i devojčicama i dečacima. Što se tiče poklona z adevojčice, možda bismo najpre odabrali neke pastelne boje, a što se dečaka tiče, to može biti neka plava.”

Mlada mama ističe da bez podrške svog supruga, ne bi mogla da istraje u ovom poslu. Torta od pelena je zasigurno nešto sto je lepo I korisno, a nedostaje nasem tržištu. Slike svojih torti, Marija objavljuje na instgram stranici mavibo_pokloni za bebe,  preko koje mozete naručiti svoj originalni poklon,  ukoliko u svom okruzenju očekujete da na svet dođe još jedan život.

Pripremila Milica A.
Projekat “Uspešne žene grada Užica” sufinansiran je iz budžeta grada Užica.
Stavovi izneti u ovom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *