UČITAVANJE

Type to search

Užice

UŽICE: Predstavnici mesnih zajednica upoznati sa sistemom za “Upravljanjem kabastim otpadom na teritoriji grada Užica”

26.11.2021.
Deli

U Užicu održan sastanak sa predstavnicima gradskih mesnih zajednica, sa ciljem da se upoznaju sa projektom „ Upravljanje kabastim otpadom na teritoriji grada Užica“ koji ovog vikenda kreće sa terenskom realizacijom.

Kako ističe Miloš Radojević menadžer BWL projekta, ovo je bila prilika da se predsednicima mesnih zajednica predoči plan realizacije aktivnosti tokom vikenda.
“Bila je ovo prilika da im pojasnimo i približimo ceo sistem i njihovu ulogu u njemu. Veoma je važno da ljudi iz mesnih zajednica u potpunosti budu uključeni u sve aktivnosti projekta, jer upravo oni su predstavnici većeg broja stanovnika i kao takvi moraju biti izvor informacija.

Svetlana Savić predsednica MZ Carina smatra da će ovaj projekat doneti veliku korist svima

“Problem odlaganja kabastog orpada postoji u celom gradu pa tako i u MZ Carina. Odložen stari nameštaj i mnogo toga još nekada i danima stoji pored kontejnera, a to je slika koju ne želi niko od nas. Rado ćemo se uključiti u njegovu realizaciju, jer imamo želju da sve izgleda mnogo lepše i čisitije”.

Sa njom se slaže i Titomir Savić

“U gradu uopšteno imamo problem sa kabastim otpadom jer građani ga odlažu na lokacije koje za to nisu predviđene i zato smatram da je ovaj projekat veoma dobar, a sugrađane pozivam da se uključe i kabasti otpad odlažu u narandžaste kontejenere svakog poslednjeg vikenda u mesecu”.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *