UČITAVANJE

Type to search

Užice

UŽICE: Novo igralište u Vrelima kroz program „Udružimo se“

05.05.2021.
Deli

Zahvaljujući programu “Udružimo se”, inicijativi i angažovanju meštana, a sredstvima koja su opredeljena iz budžeta Grada Užica u naselju Vrela posle nekoliko decenija izgrađeno je novo sportsko igralište.

Sportsko igralište za fudbal i košarku, ali i prostor za okupljanje dece i mladih, ono je na šta su meštani Vrela čekali godinama unazad. Želja im se ostvarila, pa su kako ističu veoma zadovoljni i zahvalni Mesnoj zajednici i Gradu na realizaciji ovog projekta.

Po rečima direktora JP “Užice razvoj” Nikole Maksimovića izgradnja igrališta dimenzija 39 puta 20 metara koštalo je oko tri miliona dinara.

“Urađeni su svi građevinski radovi i igralište je asfaltirano, postavljena je nova ograda visine oko 3,5 metra,a ovih dana radiće se i iscrtavanje. U narednih mesec dana biće urađen i deo tribina čime bi se komletno zaokružila priča. Naravno, biće postavljena i rasveta”, dodaje Maksimović.

Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća za mesne zajednice ističe da se uporedo sa ovim završni radovi odvijaju na još dva igrališta u gradu. Jedno je u Ulici Nikole Tesle, a drugo u Gorjanima.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *