UČITAVANJE

Type to search

Užice

UŽICE: Dežurne službe grada radiće sve dane praznika

29.04.2021.
Deli

Za vreme predstojećih Vaskršnjih praznika dežurne službe Grada Užica će funkcionisati na ustaljen način, saopštio je Ivan Stanisavljević član Gradskog veća zadužen za rad javnih preduzeća.

“Javni gradski i prigradski saobraćaj od petka 30. aprila do srede 05. maja odvijaće se po nedeljnom redu vožnje, a od srede se prelazi na redovni letnji red vožnje. Na svim otvorenim parkiralištima JKP “Bioktoš” parking se neće naplaćivati, a ta usluga biće naplaćivana samo u Javnoj garaži. Službe održavanja ovog preduzeća radiće u nešto manjem obimu, dok je dežurna služba i prodavnica na groblju Sarića Osoje na raspolaganju 24 sata.

 

Stanisavljević dodaje i da će Gradska toplana Užice pratiti situaciju sa dnevnim temperaturama i u skladu sa tim po potrebi grejati stanove, iako je grejna sezona zvanično završena 15. aprila. U JKP “Vodovod ” dežurna služba je kao i do sada na raspolaganju sugrađanima 24 sata.

“Redovna revakcinacija kao i vakcinacija bez zakazivanja moći će da se obavi u petak 30. aprila na svim vakcinalnim punktovima. Za subotu i nedelju nisu planirane vakcinacije i revakcinacije, pa se od ponedeljka 3. maja nastavlja po starom. Kovid ambulante u gradu i ostale dežurne službe radiće svaki dan kao i do sada.”

Uz čestitke sugrađanima povodom Vaskrsa i 1.maja Stanisavljević je još jednom pozvao sve Užičane da u narednim danima pokažu odgovornost i ozbiljnost tako što će poštovati mere, jer kako ističe samo na taj način doprinećemo da što pre izađemo iz aktuelne epidemiološke situacije i vratimo se normalnom životu.

 

izvor: uzice.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *