UČITAVANJE

Type to search

Užice

UŽICE: Veliko interesovanje Užičana za sadnice belog jasena

09.04.2021.
Deli

Veliko interesovanje Užičana obeležilo je ovogodišnju akciju “Posadi svoj hlad”, u okviru koje je podeljeno 100 sadnica belog jasena.

Uz poštovanje epidemioloških mera, volonteri Kancelarije za mlade Grada Užica realizovali su akciju podele besplatnih sadnica, koja se uspešno sprovodi u Srbiji već šest godina u organizaciji dve nevladine organizacije “Zeleni razvojni centar” i “Let’s do it, Serbia”, a u okviru projekta “Posadi svoj hlad”.

“Za razliku od prošle godine kada su sadnice deljene uz prethodnu prijavu ove godine nije bilo prijavljivanja, već je svako ko je bio zainteresovan mogao da dobije jednu sadnicu,” kaže Marija Maričić koordinatorka Kancelarije za mlade Grada Užica i dodaje da je i pored toga interesovanje naših sugrađana veliko.

“Građani su pored sadnica dobili i uputstvo za sadnju, a sudeći po interesovanju neophodno je u narednom periodu organizovati još sličnih aktivnosti pa će Kancelarija za mlade pokušati da obezbedi neophodna sredstva i donatore,” zaključuje Marija Maričić.

 

izvor: uzice.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *