UČITAVANJE

Type to search

Bajina Bašta

 Sloga zadovoljna izdanjem u Zapadno-moravskoj zoni  

26.11.2020.
Deli

 

Pobedom nad ariljskom Rampom u Požegi od 5:0, fudbaleri Sloge učvrstili su mesto u vrhu tabele Zapadno-moravske zone sa 34 boda, 6 više od drugoplasiranog užičkog Jedinstva-Putevi. Titulu jesenjeg prvaka Sloga ipak, kako kažu, nije očekivala.

-Sticajem okolnosti, srećom i dobrim radom trenera i igrača, uspeli smo da budemo prvi na tabeli. Što se finansijskog stanja tiče, u sledeču sezonu ulazimo sa pozitivnom nulom jer smo uspeli putem sponzorstava, da izmirimo sve dugove prema igračima.  Jurimo viši rang takmičenja gde je pre svega bolje suđenje, bolji uslovi za takmičenje, bolji tereni a i smatram da Bajina Bašta kao velika opština to zaista i zaslužuje. Lokalna samouprava uvek stoji iza nas i nadamo se da će nas sada još više „pogurati“, kaže Predrag Živković, direktor FK Sloga.

Utakmicu po utakmicu, fudbaleri Sloge su se uigravali i na kraju opravdali sav svoj trud i zalaganje.

-Po mom mišljenju ovo je istorijski rezultat obzirom da su bukvalno svi igrači bajinobaštani. Moramo biti jači za nekoliko igrača da bi što bolje uplovili u sledeću polusezonu, izjavio je Vladimir Jašić, trener FK Sloga.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *