UČITAVANJE

Type to search

Priboj

U Priboju nove zaštitne ograde za veću bezbednost saobraćaja

21.10.2020.
Deli

U opštini Priboj i ovog leta  beležimo konkretne aktivnosti  na povećanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju,postavljanjem zaštitno – odbojne ograde pored kolovoza i saobraćajnih ogledala na rizičnim deonicama,regionalnih i lokalnih puteva.

Nastavljajući planirane aktivnosti na povećanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju Savez za bezbednost opštine Priboj ovih dana preduzeo je niz konkretnih mera na neutralisanju kritičnih tačaka na putevima ove opštine.

Na 23 mesta postavljeno je ukupno 300 metalno zaštitne ograde sa reflektujućim katadiopterima na magistrali i lokalnim putevima, rizičnim mestima, pored reka i strmih terena koje su bile mesto nesrećnih slučajeva.

Zaštitna polja su, zavisno od rizika deonice, od četiri pa do 24 metra, a postavljena su na Jarmovcu, i još na 10 mesta na magistralnom putu uz Banju do Gajeva, zatim na četiri udarna mesta na regionalnom putu kroz Crnuge, na opštinskom putu za Krajčinoviće na dva mesta, u Valovlju i na Lageru, kao i na lokalnim asfaltnim putevima u Gračanici, u Potpeću na putu za naselje iznad pruge, u Kratovskoj reci za Ćirkoviće, u naselju Mramorje, iznad pumpe i u MZ Sastavci prema Poljani.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *