UČITAVANJE

Type to search

Politika Užice

Naprednjaci sa građanima Užica o problemima vezanim za saobraćaj, parking prostor i podršci pri zapošljavanju

16.06.2020.
Deli

Jedan od problema u Užicu koji zahteva hitno rešavanje je saobraćaj, odnosno parking mesta, a prilikom buduće gradnje stambenih objekata treba insistirati da svaki ima parking prostor, rekao je Slobodan Šiljković, kandidat za odbornika u Skupštini Grada Užica, na listi Aleksandar Vučić – za našu decu. On je rekao da je sistemom sms naplate i zonskim tarifiranjem samo delimično rešen problem parkiranja u gradu, ali da to nije dovoljno i da je rešenje problema izgradnja montažnih garaža.

Zorica Milošević, direktorka užičke filijale NSZ i kandidat koalicije Aleksandar Vučić za našu decu za odbornika u gradskoj Skupštini, istakla je da je grad prethodnih godina iz budžeta izdvajao velika sredstva za smanjenje nezaposlenosti, pre svega kroz podsticaje za razvoj preduzetništva i zapošljavanje teže zapošljivih kategorija stanovništva.

Nebojša Gligorijević pukovnik u penziji i kandidat za odbornika, kaže da je tokom vojnog poziva navikao na visok stepen reda, rada i discipline, pa će se kao odbornik zalagati da Užice postane bogatiji, uređeniji i srećniji grad kao centar Zlatiborskog okruga.

Kandidati za odbornike liste Aleksandar Vučuć-za našu decu pozvali su građane Užica da 21 juna svoj glas daju listi pod rednim brojem 1 i tako stvore zdrav ambijent za našu decu.

 

 

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *