UČITAVANJE

Type to search

Društvo Ekonomija Priboj

Inmold u pribojskoj Slobodnoj zoni proširuje kapacitete – još 100 novih radnih mesta

09.06.2020.
Deli

Novi prostor Slobodne zone u Priboju koji je zakupila kompanija Inmold, nalazi se na površini od oko 3200 metara kvadratnih, a reč je o hali, odnosno bivšem skladištu pribojskog FAP-a. Goran Janković, direktor i vlasnik kompanije Inmold, kaže da prostor takve strukture sa svim pratećim uslovima i sadržajima, odgovara  nastavaku proizvodnje koja se već realizuje u toj zoni pored matične firme u Požegi.

„Kada je reč o kompaniji Inmold, ona ide u korak sa velikim evropskim i svetskim kompanijama i zadovoljstvo je da već imamo jednu takvu kompaniju, koja pruža šansu više i zapošljava mlade stručne ljude“ – kaže narodni poslanik Krsto Janjušević.

„Priboj se polako ali sigurno vraća na mapu industrijskih centara Srbije i privredni i ekonomski napredak je vidljiv“ –  prokomentarisao je predsednik opštine Priboj, Lazar Rvović.

Podsetimo, pored kompanija koje već posluju u pribojskoj Slobodnoj zoni i sada novih kapaciteta kompanije Inmold u kojoj će biti zaposleno još 100 radnika, u ovoj opštini je posle 40 godina  najavljena izgradnja nove fabrike. Reč je o stranom investitoru, a koja će svojim poslovanjem obezbediti 400 novih radnih mesta.

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *