UČITAVANJE

Type to search

Politika Užice

SNS: Nakon 21. juna novi tim na čelu Užica

05.06.2020.
Deli

Kandidati za odbornike na predstojećim lokalnim izborima u Užicu liste Aleksandar Vučić- za našu decu, danas su razgovarali sa građanima Užica u okviru štanda na Gradskom trgu. Kao glavne probleme građani iznose aerozagađenje, dinamiku izvođenja infrastrukturnih radova ali I jačanje privrednih potencijala. Na tome će se u buduće raditi mnogo jače I više, poručuju predstavnici liste Aleksandar Vučić- za našu decu.

Svaki razgovor sa našim građanima, njihovi predlozi, problemi, sugestije, predstavljaju pravac koga ćemo se čvrsto držati nakon 21. juna, ističe nosilac liste Aleksandar Vičić za našu decu u Užicu, dr. Jelena Raković Radivojević.

Doktorka Raković Radivojević u svom izlaganju naglašava da će Užice u narednom periodu biti grad zelenila i zdrave životne sredine.

Kandidat za odbornika Petar Todosijević istakao je da građanima u Užicu pored aerozagađenja i nedovoljno parkinga smeta i dužina izvođenja infrastrukturnih radova u gradu, što nakon 21. juna neće biti praksa.

Joviša Starčević, takođe kandidat za odbornika na ovoj listi, podsetio je da je trenutno autoput udaljen od Užica 60 kilometara, a da će do kraja naredne godine biti 25 km, kada dođe do Požege, kao i da je posle u planu Izgradnja autoputa do Kotromana preko Užica, što je jako važno za privredu u gradu.

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *