UČITAVANJE

Type to search

Društvo Užice

Za nabavku potrebne opreme iz gradskog budžeta još 750.000 dinara

08.04.2020.
Deli

Užičko Gradsko veće donelo je odluku da se Zdravstvenom centru uplati 750 hiljada dinara iz budžeta radi nabavke dva nova bojlera za sanitarnu vodu. Prema zahtevu iz užičke Bolnice, u starom bolničkom bloku, koji je zbog epidemiološke situacije predviđen za smeštaj pacijenata sispektnih i obolelih od Covida 19, postoje stari i dotrajali bojleri koji nisu u stanju da obezbede toplu vodu za pacijente i zaposlene. Nabavkom novih bojlera, ovo pitanje biće rešeno i članovi Veća su odmah reagovali, tako da su, posle uplate Zdravstvenom centru finansijskih sredstava za nabavku medicinske opreme od pola miliona dinara, sada prihvatili da se novac obezbedi i za nabavku  bojlera neophodnih Opštoj bolnici.

Na ovoj sednici, usvojeno je da se izvrši umanjenje iznosa mesečnih zakupnina poslovnog prostora koji je u javnoj svojini grada dok traje vanredno stanje.

Prihvaćeni su i Izveštaj o realizaciji Programa zaštite i unapređenja životne sredine za prošlu godinu i Program kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada za ovu godinu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *