UČITAVANJE

Type to search

Bajina Bašta

Fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte počeli pripreme za prolećni deo prvenstva

12.03.2020.
Deli

Jesenji deo sezone u Zapadno-moravskoj ligi fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte završavaju na 3.mestu na tabeli. U zimskoj pauzi došlo je do mnogih promena pa je klub napustilo 6 igrača sa strane a promenjen je i stručni štab. Na mesto trenera imenovan je dosadašnji kapiten Sloge Vladimir Jašič a njegov pomoćnik je Vladimir Gagić. Uz novog trenera golmana stručni štab biće kompletiran.

-Odlučili smo da vratimo neke od naših domaćih igrača kojima ćemo da pružimo šansu u zoni, koji bi mogli biti nosioci Sloge narednih sezona. Narednih 6 nedelja treniraćemo ovde na stadionu u Bajinoj Bašti a neke ćemo odrađivati i na veštačkoj travi. Zakazali smo i poneku prijateljsku utakmicu. U prvoj polusezoni napravili smo jako dobar rezultat, ambicije su nam da želimo da ostanemo u  vrhu tabele, izjavio je novi trener Sloge Vladimir Jašič.

U nedostatku igrača, ekipi su se pridružila 4 igrača,3 iz Perućca i jedan iz „Dunava“ iz Starih Banovaca.

-Smatram da imamo dobar igrački kadar iako smo pustili 4 igrača sa strane, koji su nas, realno, dosta koštali. Očekujemo da malo smanjimo finansijski pritisak na klub, rekao nam je Predrag Živković, direktor FK Sloga.

Prolećni deo prvenstva Zapadno-moravske zone počinje 14.marta. U prvom kolu Sloga gostuje u Brodarevu gde se sastaje sa Jasenom.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *