UČITAVANJE

Type to search

Čajetina Društvo

Gold Gondoli Zlatibor potreban sistem za kontrolu i prodaju karata – Rok za slanje ponuda 13. mart

28.02.2020.
Deli

Opština Čajetina rapisala je tender za nabavku sistema za kontrolu pristupa i prodaju karata sa obukom, monitoringom i podrškom za žičaru Gold gondola Zlatibor, koja će, kako je nedavno najavljeno, prve putnike primiti u maju ove godine

Sistem za kontrolu pristupa se instalira na panoramsku žičaru ukupne dužine 8.866 metara u čijem su sastavu četiri stanice na kojima je potrebno instalirati kapije za kontrolu ulaza.

Na svakoj od četiri stanice potrebno je instalirati jednu standardnu barijeru za regularne putnike, decu i odrasle, zatim, jednu široku barijeru koja omogućava prolaz osobama u kolicima, dečijim kolicima i biciklistima i jednu široku izlaznu barijeru bez očitavanja, kojom je omogućen samo izlaz.

Kako se navodi u dokumentaciji, sistem treba da omogući i korišćenje ski-pas propusnica koje su izdate za Ski centar Tornik, kako bi se omogućila uzajamna prodaja karata i prolaz kroz kapije, ali i da se razgraniče prodate karte Ski-centra Tornik i JP Gold Gondola Zlatibor, u cilju podele prihoda od prodaje.

Garantni rok je minimum 2 godine a obaveza ponuđača je da predvidi sve prateće troškove, imajući u vidu da će garancija na sve komponente otpočeti stavljanjem u funkciju tokom 2020. godine.

Rok za podnošenje ponuda je 13. mart za kada je zakazano i otvaranje ponuda.

 

Izvor:zlatiborske novine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *