UČITAVANJE

Type to search

Društvo Užice

Otvoren Božićni trg u Užicu

23.12.2019.
Deli

Drugu godinu zaredom, na Gradskom trgu u Užicu održava se manifestacija „Božićni trg“.Pomoćnik gradonačelnika Nemanja Nešić je napomenuo da je posle Beograda i Novog Sada, prosle  godine u Užicu počelo  „stidljivo“ sa organizovanjem „Božićnog trga“.

„Ovogodišnji „Božićni trg“ je sadržinski i programski dosta bogatiji i ovo je jedan korak unapred u odnosu na prošlu godinu. Ove godine, ambicije su dosta veće. Na Trgu je postavljeno šest malih drvenih objekata gde se može kupiti i hrana, ručni radovi, slatkiši. Siguran sam da će i naredne zime „Božićni trg“ biti bolji od ovog danas“ – istakao je Nešić i napomenuo da će manifestacija imati i humanitarni karakter.

Manifestacija će ove godine trajati do 20. januara. Planirano je Preko 20 programskih aktivnosti, namenjenih i mladima i starima, koje su pripremili Kancelarija za mlade, Regionalna razvojna agencija „Zlatibor“ i Grad Užice,odvijaće se osim na Trgu partizana i na Maloj sceni Narodnog pozorišta, inače program na Maloj sceni trajace do 26 decembra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *