UČITAVANJE

Type to search

Društvo Užice

U Užicu za Novu Godinu Kerber i Željko Joksimović

06.12.2019.
Deli

Užice će za novogodišnje praznike odisati duhom evopskih metropola. Po rečima pomoćnika gradonacelnika Nemanje nesica, za doček 2020 godine napravljen je najveci iskorak do sada po pitanju organizacije samog programa.

Drugi po redu “Božićni trg” počinje 20.decembra i trajaće do 20. januara. Programske aktivnosti biće fokusirane od 28.decembra do Božića. Nabavljeno je šest novih kućica i izlagači će ponuditi tradicionalne proizvode našeg kraja.I dekorativna rasveta je unapređena i “novogodišnje nebo” biće duž glavne ulice.

Od koncerata 2.januara nastupiće rok grupa Kerber a 3. januara Željko Joksimović-najavio je Nemanja Nešić, pomoćnik gradonačelnika Užica.

Za novogodišnju rasvetu izdvojeno je oko dva miliona dinara, nabavka šest kućica iznosi 1,2 miliona dinara a za nastupe i produkciju koncerata opredeljeno je oko tri miliona dinara, precizirao je Nešić.

Nabavljene kućice biće korišćene i u letnjem periodu kao privremeni objekti na lokalitetima u funkciji turističkih i rekreativnih sadržaja u klisuri reke Đetinje, na Starom gradu i u Staparskoj banji.

 

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *