UČITAVANJE

Type to search

Politika Užice

Užički većnici utvrdili treći rebalans budžeta

19.11.2019.
Deli

Na juče održanoj sednici Gradskog veća utvrđen je treći ovogodišnji rebalans gradskog budžeta prema kome su izvršena usklađivanja u skladu sa dinamikom izvršenja prihoda i rashoda u ovom periodu godine. Istovremeno, prihodovna strana strana je uvećana za 42 miliona dinara, te sada, posle trećeg rebalansa, budžet iznosi 3,217 milijarde dinara.

Pred članovima Veća bio je i izveštaj o izvršenju odluke o budžetu za prvih devet meseci ove godine, kao i utvrđivanje predloga odluka o prosečnim cena kvadratnog metara nepokretnosti kod određivanja poreza na imovinu za narednu godinu.

Saglasnost je data i na informaciju o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti koje se odnose na programe poslovanja gradskih javnih preduzeća za prva tri kvartala 2019. godine i izmene programa poslovanja javnih preduzeća „Užice razvoj“ i „Veliki park“.Na ovoj sednici donesene su i odluka koja se odnosi na postupak unutrašnjeg uzbunjivanja, kao i naredba koja reguliše plan za postupanje u slučaju velikih snežnih padavina na teritoriji Užica.

 

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *