UČITAVANJE

Type to search

Arilje Bajina Bašta Čajetina Društvo Kosjerić Nova Varoš Požega Priboj Prijepolje Užice

Obustavljen železnički saobraćaj na delu barske pruge

16.09.2019.
Deli

Železnički saobraćaj između Vreoca i Lazarevca obustavljen je zbog prelaska velikog rotornog bagera Rudarskog basena Kolubara, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Železnički saobraćaj biće obustavljen do srede, 18. septembra do 10.30 sati.

U tom periodu, putnici vozova koji saobraćaju između Beograda i Bara biće prevoženi organizovano autobusima između Lazarevca i Topčidera, a u sastavu tih vozova neće biti vagona za prevoz praćenih automobila.

I za putnike vozova u unutrašnjem železničkom saobraćaju na relacijama Beograd Centar – Užice – Beograd Centar i Beograd Centar – Prijepolje teretna – Beograd Centar, u navedenom periodu biće organizovan autobuski prevoz na relacijama između Beograd Centra i Lazarevca, odnosno Beograd Centra i Valjeva.

U ovom periodu između Beograda  i Valjeva neće saobraćati vozovi u unutrašnjem putničkom saobraćaju koji polaze iz Beograda u 03.45 i u 11.00 sati, kao i iz Valjeva za Beograd u 15.00 sati, dok će putnici voza koji polazi iz Valjeva u 5.35 sati za Beograd na celoj trasi između ova dva grada biti prevezeni autobusima.

 

 

Izvor: RTS

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *