UČITAVANJE

Type to search

Politika Užice

GrO SNS-a Užice, započeo kampanju

27.06.2019.
Deli

Od kada smo na čelu Grada uspeli smo da vratimo nasleđen dug od 400 miliona dinara i krenemo u nove investicije. Danas Grad na računu ima preko 300 miliona dinara, a kroz projektno finansiranje dobijamo značajna sredstva van budžetskih, od ministarstava i EU. Rešili smo problem vodosnabdevanja sa rekonstrukcijom fabrike vode. Nikada u novijoj istoriji grada nije ulagano više u rekonstrukciju puteva i ulica, izgradnju vodovoda i kanalizacione mreže, govrio je predsednik GrO SNS Užice I gradonacelnik Užica Tihomir Petković u svom obraćanju ističući da je Užice trenutno, u finansijskom smislu,  jedna od najstabilnijih lokalnih samouprava u Srbiji.

Petković je ukazao na odličnu saradnju sa vrhom države što kao posledicu ima značajna sredstva koja se dobijaju kroz projektno finansiranje, a što je još jedna potvrda dobrog i ozganizovanog rada. Između ostalog Petković je napomenuo projekat izgradnje industrijske zone u kojoj će biti uposleno preko 1000 novih radnika.

Na prvoj konferenciji SNS-a u okviru predizborne kampanje ove stranke pred izbore koji će se održati naredne godine, predsednik Gro Užice je govorio  i o regionalnom postrojenju za preradu otpadnih voda u Požegi, kao i o izgradnji kišne kanalizacione mreže u Turici.

 

 

Zapadne vesti

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *